Program functionare7.00 - 19.00 Luni-Vineri / 9.00 - 12.00 Sambata
Program functionare7.00 - 19.00 Luni-Vineri / 9.00 - 12.00 Sambata
Program functionare7:00 - 19:00 Luni-Vineri
9:00 - 12:00 Sambata

Termeni si conditii

Termeni și Condiții – Spălătorie și Curățătorie Haine – LaSpălătorie

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor
1.1 Accesarea și utilizarea acestui website implică acceptarea integrală și necondiționată a termenilor și condițiilor prezentate mai jos.

2. Serviciile Oferite
2.1 Spălătoria și curățătoria își propun să ofere servicii de calitate pentru spălarea și curățarea hainelor în conformitate cu standardele profesionale.

3. Confidențialitate
3.1 Informațiile personale furnizate de utilizatori vor fi tratate cu confidențialitate și vor fi utilizate exclusiv în scopul furnizării serviciilor solicitate.

4. Plata și Tarife
4.1 Tarifele pentru servicii vor fi afișate clar pe website, iar utilizatorii vor fi informați cu privire la costurile totale înainte de confirmarea comenzii.
4.2 Plata se poate efectua online sau la livrarea serviciilor, conform opțiunilor oferite de spălătorie.

5. Livrare și Ridicare
5.1 Programul de livrare și ridicare va fi stabilit în prealabil, iar spălătoria își va respecta cu strictețe angajamentele în acest sens.

6. Calitatea Serviciilor
6.1 Spălătoria se angajează să ofere servicii de înaltă calitate, iar orice reclamație cu privire la calitatea serviciilor va fi investigată și soluționată prompt.

7. Drepturi de Autor
7.1 Conținutul acestui website, inclusiv textele, imagini și design-ul grafic, este protejat de drepturile de autor și nu poate fi reprodus sau utilizat fără permisiunea scrisă a spălătoriei.

8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
8.1 Spălătoria își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să verifice periodic eventualele actualizări.

9. Litigii și Jurisdicție
9.1 Orice litigiu sau neînțelegere va fi soluționat pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi supus jurisdicției tribunalelor competente conform legilor în vigoare.

Prin accesarea și utilizarea website-ului nostru, vă exprimați acordul cu acești Termeni și Condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție și să contactați spălătoria pentru eventuale clarificări sau întrebări suplimentare.

Open chat
Salutare,
Cum te putem ajuta?