Program functionare7.00 - 19.00 Luni-Vineri / 9.00 - 12.00 Sambata
Program functionare7.00 - 19.00 Luni-Vineri / 9.00 - 12.00 Sambata
Program functionare7:00 - 19:00 Luni-Vineri
9:00 - 12:00 Sambata

Abonamente

REDUCERE 10% din pretul fără abonament
Abonament valabil pentru curățare, spălare, călcare

REDUCERE 15% din pretul fara abonament
Abonament valabil pentru curățare, spălare, călcare

REDUCERE 20% din prețul fara abonament
Abonament valabil pentru curățare, spălare, călcare.

Bine ai venit în universul serviciilor noastre de curățătorie pentru haine și covoare! În cadrul abonamentelor noastre de tip PREPAY, am inclus cele mai atractive oferte pentru tine, oferindu-ți o modalitate inteligentă de a economisi și de a menține prospețimea articolelor vestimentare și a textilelor tale preferate.

Descoperă o modalitate simplă și convenabilă de a-ți păstra hainele în condiții perfecte, economisind semnificativ. Avem trei tipuri de abonamente, fiecare cu beneficiile sale:

  • Abonament GOLD: Beneficiezi de o reducere impresionantă de 20%, plătind doar 450 RON pentru a-ți menține garderoba în stare impecabilă. Cu colectare și livrare gratuite, experiența este fără stres.
  • Abonament SILVER: Alege acest abonament pentru o reducere de 15%, cu doar 400 RON. Este opțiunea ideală pentru servicii premium la un preț accesibil.
  • Abonament BRONZ: Cu doar 250 RON, beneficiezi de o reducere de 10% pentru a-ți menține articolele preferate mereu curate și proaspete.

Cum funcționează abonamentele noastre? Simplu!

Plătești în avans, iar suma devine creditul tău. Pe măsură ce folosești serviciile noastre, costurile sunt deduse din creditul disponibil. Oferim flexibilitate totală, iar abonamentul se reînnoiește la cererea ta, oferindu-ți controlul asupra situației. Valabilitatea abonamentelor este de un an întreg, asigurându-ți beneficii pe termen lung. Cu abonamentele noastre, economisirea devine un stil de viață. Ai grijă de articolele tale preferate în mod convenabil și inteligent, alegând abonamentul potrivit pentru cele mai mici prețuri la serviciile noastre de curățătorie pentru hainele tale!

PROMISIUNEA NOASTRA

Descoperă de ce sute de oameni au incredere in noi sa avem grija de hainele lor

Open chat
Salutare,
Cum te putem ajuta?