Înscrie-te acum pentru a primi un
voucher de 25 lei

 

La Spălătorie este locul unde hainele tale sunt tratate ca un prieten! Pentru că zi de zi, ele îţi sunt cele mai apropiate lucruri.    O spălătorie şi curăţătorie din Cluj unde priceperea, experienţa şi cea mai bună tehnologie au un singur scop: rufe curate, proaspete ca o dimineaţă de primăvară. În plus, serviciile de spălătorie şi curăţătorie profesionale pe care le oferim îţi iau de pe cap o corvoadă. Îţi redau clipe pentru cei dragi, şi momente unice, dedicate lucrurilor care îţi fac plăcere!

Capacităţile tehnice şi pregătirea angajaţilor sunt un „apret” important.  Personalul de La Spălătorie este înalt calificat în domeniul spălătoriei şi curăţătoriei profesionale. Provenind din medii defavorizate, oamenii care muncesc aici au şansa la un nou start profesional şi la o viaţă demnă. Componenta socială este una foarte importantă, iar pe viitor tot mai multe familii se vor bucura de accesul la un loc de muncă specializat.

La Spălătorie este un loc prietenos cu mediul. Detergenţii noştri nu conţin fosfaţi, enzime sau cloruri. Apele reziduale sunt astfel uşor asimilabile de natură. Detergenţii noştri sunt antialergenici, nu atacă pielea, nu distrug în timp ţesătura sau materialul hainelor şi au un impact nesemnificativ asupra mediului.

Mai mult, aceştia sunt Made in Germany, au o calitate constantă. Adică ţais.

Pentru că știm
că timpul tău e prețios

 


Eşti la 4 ace
în 2 timpi şi 3 mişcări!

 


la-spalatorie-4-ace